tiistai 6. marraskuuta 2012

- Hey, hey, it's fine

Jake Bugg - Two Fingers
Uutta ulkoasua ja banneria, mitäs tykkäätte? Ehkä vähän hillitympi kuin aikasemmin ja nyt tykkään ku blogin nimi tulee selvemmin esiin tossa bannerissa! Ite tykkään omakehu XDDDddd  muttamutta.. 
Viikko alko ihan kivasti, maanantaina menin koulusta suoraan Inkerille. Pidettiin kunnon juorupiiri kahdestaan, niinkuin joskus ennen, sitten innostuttiin leipomaan MAAILMAN parhaita mokkapaloja ♥ Juteltiin vielä jonkun aikaa, sen jälkeen lähdinkin kotiin siivoileen ja sain kahdeksalta illalla innostuksen vaihtaa huoneen järjestyksen ja laittaa jouluvalot! Täällä on nyt tosi kiva istuskella yksinään, kun noi valot luo kivasti tunnelmaa :)
Tänään jäin maantiedon tukkarin jälkeen suoraan kylälle ja meninki Joonalle lagittamaan ja odottelmaan Heidiä ja Veeraa. Aika kulu ihan sika nopeeta, ja mentiin käymään ''kahvilassa'' joka nyt aika vasta on tänne tullu (vouvouvou) ja koululle vähän hajottaan Heidin mopoa. = kaikin puolin kiva päivä! Jospa nyt nukkumaan, että jaksan nostaa itseni ylös 06:15... Öitä kullat ♥

4 kommenttia:

  1. Tosi mukava banneri,tykkäilen! Ja nuo sun kuvat ja tekstit on vaan jotenki niin mukavia!

    VastaaPoista
  2. Söpö uus ulkoasu. Ootko muutes sinkku? Ja voisitko harkita tekeväs kysymyspostauksen? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe, kiitti! Kyllä oon sinkku. :) Joo voisin, laitetaanpa mietintä myssyyn! Niissä on vaan se ongelma, että luulisin että kysymyksiä ei tulis tarpeeksi tms.

      Poista