maanantai 5. marraskuuta 2012

- HAASTE


sori ku ei oo omia kuvia, en jaksanut hätäsesti lisäillä turhia, joten nämä voi nyt kelvata
- Valitse 5 blogia joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Haastan: TerhinUllanTiian ja Aden! ei oikeen oo ketään, sori!
- Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa
- Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi
- Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata
- Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän! 



Täs sit teille nää kysymykset:
1. Mitä kaikkea oot harrastanu joskus ja mitä harrastat nyt? - Tällähetkellä en mitään muuta kuin valokuvausta ja datausta :) kyllä, se on mulle harrastus! Ja oon harrastanu ratsastusta  ja yleisurheilua joskus pienempänä.
2. Jos saisit päättää ihan minkä iän vaan, niin minkä ikäiseksi jäisit koko loppuelämäksi? - Varmaan joku 20-30 vuotias! Sillon kaikki ois suht. hyvin ja kunnossa :)
3. Mikä oli paras muisto viime kesässä? - Qstock varmaanki! On niitä toki muitaki hauskoja juttuja, mutta tykkäsin eniten siitä!
4. Miksi kirjoitat blogia? - Ei siihen varmaan ole mitään luontevaa syytä, ihan muuten vain omaksi ilokseni :) ja ehkä jotkut tykkää lukea tätä,  niin siinä kans syy.
5. Odotatko joulua? Mikä joulussa on parasta? - Odotan! Tosi paljon ootanki. Varmaan lahjat ♥ Okei en tiiä, kaikki siinä on niin ihanaa ja tunnelmallista ku on ihan pimiää ja kynttilöitä ja kuusi ja kaikkia aaaah.
6. Onko sulla saldoraja? Jos on, niin paljon? - Ei ole.
7. Lempi vuodenaika? Miksi? - Talvi ja kesä. Taino kaikissa on jotain kivaa ja hyötyä, mutta siltiki nuo kaks. Varmaanki vaan siksi että toisessa on sikalämmin ja toisessa lunta ja Joulu.
8. Mitä teet yleensä tietokoneella? - Yleensä suoraan Facebookkiin ja Youtubeen. Sitte jos aikaa niin Blogger ja Galleria + Formi.
9. Minkälaiset ois unelmahiukset? - Pitkät ja sellaset hiukan laineikkaat. Niissä ois muutamaa väriä ja sellane ihan kiva malli :)
10. Jos tiedät, niin mitä meinaat peruskoulun jälkeen? - Ouluun opiskelemaan näillä näkymin :) En ainakaan lähelle Yli-Iitä aijo jäädä, koska vihaan eniten tätä paikkaa.
11. Jos lähtisit pippaloihin, ja et sais joko laittaa hiuksia tai meikata, niin olisitko meikkaamatta vai laittamatta hiuksia? - En varmaan meikkais tai en tiiä. Se riippuu tietenkin päivästä ja miten ne on :)


1. Mikä fiilis tällä hetkellä?
2. Tykkäätkö lävistyksistä/tatuoinneista?
3. Seuraatko mitään tv-sarjaa? Jos seuraat, niin mitä?
4. Mitä aijot tehdä peruskoulun jälkeen? Jos olet jo päättänyt peruskoulun, mitä teet?
5. Minkälaisen puhelimen omistat?
6. Minkälaisista blogeista pidät?
7. Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja? Jos on, niin mitä?
8. Mistä ostat yleensä vaatteesi?
9. Minkälainen on mielestäsi kunnollinen ystävä?
10. Onko sinulla kamera? Jos on, minkälainen?
11. Minkälaista musiikkia kuuntelet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti