sunnuntai 17. helmikuuta 2013

- I'm on that good kush and alcohol

Viikonloppu oli sika hauska ja kerranki onnistunut. Kamilla oli meillä pe-la yötä ja menin niille sitten lauantaina. Oli ihmeen toimintarikas päivä, pyörittiin Yli-iissä, Iissä ja muualla täällä peräkylässä. Hauskaa porukkaa, hauskoja juttuja ja muutenki letkee meininki! Tykkäsin sikana. Aamulla hiukan huono-olotila mutta se meni ohi aika nopeeta. Heräsin jo joskus kymmeneltä. Perjantainaki! En oo ikinä heränny näi aikasin koko viikonlopun ajan. Sen tiiän, että ens yönä tuun nukkumaan aika makeesti.

Ystävänpäivä meni nopeesti ohi, en hehkuttanut haleista tai muusta. Se ei oo hauska päivä mun mielestä. Normaali päivä muiden joukossa, koska ei mulla oo ketään ''ihanaa ihmistä joka halii ja keksii hauskoja juttuja ystävänpäiväksi'' EHEI. I was all alone! Mutta kyl mä kestän, tiedän sen. 

Ainiin, tein itelleni farkku-liivin, josta tuli iha sikakiva. Tein sen vanhasta farkkutakista, josta leikkasin hiat pois, vähän saumojen yli että hihoista tulis hauskan näköset, muutenki saksin sitte sieltä täältä sitä että se saa muotoa! Mutta varmaan kesällä enemmän käytössä ku nyt talvella. Näätte sen toiseksiviimesessä kuvassa :)










lauantai aamun fiilikset:

3 kommenttia:

  1. Joo tota mikä toi mun ja Joonan eka kuva on?! JA ilme semmonen hihihi koska Kalle. :DDDD T:Paras viikonloppu seuralainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :DDDDDd sä ja joona söpöi! ja muutenki parasta oli ♥ kiitos muru!! joskus uusiksi ;)

      Poista
    2. Jep me! :D Niii oli! Eipä kestä toinen muru sielä!♥ Todellakin!

      Poista