sunnuntai 14. lokakuuta 2012

- Crooked Minds Under Grey Skies

Eilinen ei ollut mun päivä. Kaikki tuntui menevän ihan väärin, en osannut hallita itseäni ja vittuilin koko päivän, masensi ja ahdisti enemmän kuin ikinä koskaan. Tappelin eilen porukoiden kanssa, josta tuli paha olo. Toivottavasti tää nyt tästä hellittäis.. Käväsin eilen kylläkin kylällä, mutta alkoi menemään totaalisesti hermot, joten ajattelin parhaaksi ajaa kotiin.

Tänään heräsin melko pirteänä jo kymmeneltä, koska oli ''hirvi peijaiset'' - siellä syödään ja jutellaan, muutama arvonta ja muuta. Olin siellä Niinan ja Miskan kanssa, mutta en viihtynyt kovinkaan kauaa, joten lähdettiin kotiin Niinan kans katsomaan Titanic! Ouvou, en edes jaksanut katsoa loppuun, joten tulin istumaan tähän. Nyt Billy Talentin uusinta uutta levyä ja  Kamillan karvalakki päässä datausta, sori muru! Peukutan. 










2 kommenttia:

  1. Hauska ilme tosa yhesä kuvasa. Kivoja kuvia! Luin aikasemmista teksteistä,että oli koulukuvaus ja otitte kaverikuvan, kuvaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se onki Miska! Mut hei, kiitos paljo! Voisin jossai vaiheessa laittaakki, kattoo nyt millon ehin kuvailla sitä. :)

      Poista